Hello School Girl [Chapter 20] ~ohnajla

SAY KOREAN FANFICTION

49505e799b7192b80575d924efde8dbe

ohnajla || romance, schoollife || Teen || Chaptered ||

Min Yoonji aka Agust D aka Suga BTS

BTS members

Oh Sena (OC)

other cameo

Chapter 1-15 || Chapter 16 || Chapter 17 || Chapter 18 || Chapter 19 || Chapter 20

Sebenernya chapter ini mau ku-update kemarin malem. Tapi ngga jadi krna udah kemaleman. Jadi baru bisa sekarang, soalnya pagi tuh ada acara keluarga sampe jam 3 sore, belum perjalanan ke kos :”) Ini update di kos loh :”) Shock banget aku pas liat notif blog yang penuh banget :”) belum notif wattpad yang mendadak meledak :”)

Meskipun agak terlambat, semoga kalian suka ya ^^ maaf kalo ngga sesuai sama ekspektasi kalian :”) diriku tak lebih dari manusia biasa yang tidak luput dari dosa :”)

“Kau—”

View original post 1,292 more words

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s